• Te combineren met de Unmatched reeks
  • Kies je favoriete Marvel personage!
  • Engelstalige versie

Unmatched Marvel: Teen Spirit (ENG)

Ga de strijd aan met elkaar in deze engelstalige versie van Unmatched: Teen Spirit Welk Marvel personage kies jij? Ms. Marvel, Squirrel Girl of Cloak en Dagger?

49.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

85747600843

Leeftijd

Serie

Speelduur

,

Taal

Thema

,

Uitgever

Beschrijving

In deze Engelse versie van Unmatched zitten de helden Ms. Marvel, Squirrel Girl en Cloak en Dagger. Squirrel Girl heeft de vaardigheden van een eekhoorn, springt van boom naar boom en heeft enorm sterke tanden, waarmee ze overal doorheen bijt.  Ms. Marvel is een tiener die naar de High school gaat, maar tegelijkertijd is ze een superheld die van gedaante kan verwisselen. Cloak & Dagger zijn twee tieners die samen een duo van superhelden vormen. Cloak kan mensen overspoelen met duisternis terwijl Dagger krachtige lichtstralen kan uitstralen. Door hun krachten samen te gebruiken vormen ze een sterk duo.

Deze legendarische personages komen uit Marvel en zijn ideaal te combineren met de andere Unmatched spellen! Elke held heeft een set actiekaarten met unieke vaardigheden die horen bij de vechtstijl van die held. Maar vergeet niet dat er aan het einde van het spel maar één winnaar kan zijn!

Andere suggesties…