• Engelstalige versie
  • Combineer helden en kaarten met andere Unmatched spellen!
  • Deze versie is voor 3 spelers

Unmatched Marvel: Hell’s Kitchen (ENG)

In Unmatched strijd je als legendarische held en ga je het strijd met elkaar aan! Wie kies jij? Daredevil, Elektra of toch Bullseye? Er kan maar een de winnaar zijn! Let op! Deze versie is in het engels.

49.99 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

EAN

0857476008272

Aantal spelers

Leeftijd

Serie

Speelduur

,

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

De legendarische helden komen uit films, uit boeken of uit eeuwenoude legendes. Je kunt strijders uit verschillende Unmatched spellen met elkaar combineren. Elke held heeft een set actiekaarten met unieke vaardigheden die horen bij de vechtstijl van die held. Maar vergeet niet dat er aan het einde van het spel maar één winnaar kan zijn!

Daredevil
Daredevil is blind geworden tijdens een ernstig ongeluk in zijn jeugd. Omdat hij blind is, zijn de overige zintuigen van Daredevil bovenmenselijk sterk geworden. Hij kan zijn gehoor gebruiken als sonar, is enorm atletisch en zijn reflexen zijn zo snel dat hij kogels kan ontwijken.

Elektra
Elektra is een huurmoordenaar, superschurk en de voormalige vriendin van Daredevil. Elektra is in haar jeugd ontvoerd waarbij haar vader om het leven kwam. Sindsdien heeft ze besloten zichzelf te verhuren als huurmoordenaar.

Bullseye
Bullseye is een huurmoordenaar die in staat is om elk voorwerp in een dodelijk wapen te veranderen. Zijn allergrootste vijand is Daredevil, die vanwege zijn snelle reflexen onverslaanbaar lijkt voor Bullseye.

Unmatched: Marvel Hell's Kitchen