• Gemakkelijke deckbuilding game. Hoe beter je bemanning (deck) hoe sneller jouw schepen varen!
  • Prachtige tekeningen van Disney artiest Mark Page
  • Mooi vormgegeven speelbord ontworpen door Jared Blando

Extraordinary Adventures: Pirates (ENG)

Word de schrik van de Caraïben in Extraordinary Adventures: Pirates! Als kapitein van drie schepen is het jouw taak rijke handelaren te plunderen en hun goederen te verkopen in de verschillende havens. Dit alles om uiteindelijk als eerste het Spaanse galjoen in Trinidad te bereiken. Word jij de nieuwe piratenkoning?

49.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

EAN

0852068008043

Beschrijving

In dit prachtige bordspel ben jij de kapitein van drie piratenschepen.

Iedere beurt mag je drie kaarten spelen vanuit je hand om je schepen te bewegen of speciale acties uit te voeren. Dit alles om uiteindelijk uit te komen bij je doel: de Spaanse galjoen in Trinidad.

Onderweg vallen er schepen te plunderen, havens te bezoeken en bemanning te rekruteren. Met betere bemanning gaat je schip sneller, maar stop je teveel tijd in deze zaken dan bereikt een andere speler de Spaanse galjoen misschien eerder. Aan jou als kapitein deze belangrijke beslissingen te nemen.

Aan het einde zal iedere kapitein punten ontvangen voor zijn of haar positie in de race naar het galjoen en de rijkdom die hij of zij verworven heeft. Kom jij als winnaar uit de bus dan mag jij jezelf de piratenkoning noemen!

Pirates speelmateriaal