• Engelstalige versie
  • Combineer helden en kaarten met andere Unmatched spellen!
  • Deze versie is voor 3 spelers

Unmatched Marvel: Redemption Row (ENG)

In Unmatched strijd je als legendarische held en ga je het strijd met elkaar aan! Wie kies jij? Luke Cage, Ghost Rider of Moon Knight? Er kan maar een de winnaar zijn!

49.99 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

0857476008289

Leeftijd

Serie

Speelduur

,

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving


In Unmatched strijd je als legendarische held en ga je het duel met elkaar aan. De legendarische helden komen uit films, uit boeken of uit eeuwenoude legendes. Je kunt strijders uit verschillende Unmatched spellen met elkaar combineren. Elke held heeft een set actiekaarten met unieke vaardigheden die horen bij de vechtstijl van die held. Maar vergeet niet dat er aan het einde van het spel maar één winnaar kan zijn! 

Unmatched Marvel: Redemption Row (ENG)

Unmatched Marvel: Redemption Row heeft de volgende personages:

Ghost Rider
Satan heeft de ziel van Ghost Rider, een stuntrijder, verbonden met een demon. Ghost Rider verandert hierdoor in een brandende motorrijder met bovennatuurlijke krachten waardoor hij sneller is dan elke andere motorrijder en zelfs omhoog kan rijden.

Luke Cage

Luke Cage werd ooit ten onrechte gevanggenomen en onderging een experimentele behandeling waardoor hij bovenmenselijke krachten en een keiharde huid kreeg. Sindsdien verhuurt hij zich als superheld en bestrijdt hij criminelen.

Moon Knight
Moon Knight is een karakter met verschillende persoonlijkheden die hem vaak tot waanzin drijven. De keiharde anti-held kent geen genade en rekent op brute wijze af met zijn vijanden en criminelen.