• Prachtig artwork
  • Gedetailleerde speelfiguren

Catan: Opmars van de mensheid

Waan je even in de prehistorie met Catan: Opmars van de mensheid. Verzamel huiden, botten, vuursteen en bouw daarmee nieuwe nederzettingen in deze editie!

Catan: Opmars van de Mensheid is een vernieuwde versie van Kolonisten van de Prehistorie.

59.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8720289474393

Leeftijd

Serie

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

In het tijdperk van de prehistorie maken de eerste mensen hun opmars. Ondanks de dreiging van sabeltandtijgers en neanderthalers breiden ze hun leefgebied uit en leren ze steeds beter in de natuur te overleven. Vanuit een bescheiden begin op het Afrikaanse continent zal de mensheid in de loop der jaren de hele wereld bereiken. En jij gaat de oermens helpen!

Catan: Opmars van de Mensheid neemt de spelregels van Catan en zet die in de setting van de prehistorie. Je verzamelt grondstoffen zoals huiden, botten en vuursteen en bouwt daarmee nieuwe nederzettingen. Vanuit deze nederzettingen reis je op weg naar nieuwe delen van de wereld, waar je wederom nieuwe vestigingen zet. Daarnaast ontwikkel je je cultuur door middel van 4 ontwikkelingsniveaus. Wie als eerste 10 overwinningspunten verzamelt, wint!

Catan: Opmars van de Mensheid is een vernieuwde versie van Kolonisten van de Prehistorie. De nieuwe editie is voorzien van nieuwe, gedetailleerde speelfiguren en prachtig artwork.

Catan: Opmars van de mensheid

Andere suggesties…