• Voor geoefende Catan-spelers
  • Uitbreiding van Catan
  • Basisspel vereist
  • Geeft een nieuwe dimensie aan het spel

Catan: Zeevaarders

De Zeevaarders van Catan geeft het basisspel een compleet nieuwe dimensie en biedt oneindige variatie. Voor spelers die een nieuwe uitdaging op Catan zoeken!

35.99 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Serie

EAN

8717249196259

Beschrijving

Om deze set te kunnen gebruiken is een exemplaar van het basisspel vereist. Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel (de editie uit 2012 met de plastic onderdelen).

De handleiding bevat een keur aan scenario’s, waarin het bouwen van scheepsroutes naar verschillende eilanden een grote rol speelt. Scenario’s variëren van vaste speelvelden tot ontdekkingsreizen waarbij de spelers er tijdens het spel pas achter komen waar de verschillende eilanden liggen. Verder wordt de rivierbedding geïntroduceerd, waar goud te vinden is.

De spelregels zijn zo goed als gelijk aan die van het basisspel met extra regels voor scheepsroutes, overwinningspuntenfiches, goudtegels en de zeerover. De Zeevaarders van Catan geeft het basisspel een compleet nieuwe dimensie en biedt oneindige variatie. Een must voor spelers die een nieuwe uitdaging op Catan zoeken! 

Catan: Zeevaarders speelmateriaal

Andere suggesties…