• Hilarisch partyspel met veel interactie
  • Leuk met een grote groep maar ook met 2 spelers
  • Competitief
  • Coöperatief
  • Verschillende scenario's

Paranormale Detectives

Welke Paranormale Detective kan het mysterie als eerste oplossen? Ga de strijd aan en los het verhaal op.

29.99 incl. btw

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

EAN

8719214428785

Beschrijving

Paranormale Detectives is een mysterieus en hilarisch partyspel waarbij 1 of meerdere detectives hun bovennatuurlijke gaven moeten inzetten om de juiste antwoorden van de geest te ontfutselen.

Er is iemand onder verdachte omstandigheden overleden. Om achter de omstandigheden te komen is de hulp ingeroepen van paranormale detectives. Zij kunnen met hun kaarten de geest laten “spreken”. Er zijn heel veel manieren mogelijk in hoe de geest vanuit het hiernamaals kan communiceren, tarotkaarten, een geluid, een stuk touw, noem maar op. Maar voor de ware paranormale detective is het niet onmogelijk om hier antwoorden in te “zien”. Door de antwoorden juist te interpreteren kunnen detectivies de benodigde zaken vaststellen. Was het misschien geen moord, maar een ongeluk? Wie lukt het als eerste antwoorden te geven op de vragen – door wie, waar, hoe, met welk wapen en waarom de geest vermoord is?

De winnaar van het spel is de detective die het als eerste lukt om het volledige verhaal te achterhalen. Paranormal Detectives, een mooi geïllustreerd en creatief spel voor iedereen.

Paranormale Detectives spelmateriaal