• Kleine piraten, episch avontuur!
  • Prachtig vormgegeven bord en kaarten
  • Spannend en strategisch

Tiny Epic Pirates

Ga de strijd aan op open zee. Plunder, ruil, en vecht je weg naar de top. Wie van jullie geeft als eerste genoeg goud verzameld om drie schatten te begraven? 

34.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

EAN

0728028493184

Beschrijving

In dit vlotte spel van +/- 45 minuten per spel gaan 1 tot 4 spelers de strijd aan op open zee. Met behulp van het “rondel action system” besturen zij hun schip en voeren zij acties uit.

Plunder, ruil en vecht!

Elke beurt kies jij met een token op het stuur van je schip wat je deze beurt gaat doen. Plunder je nederzettingen en verkoop je de buit op de zwarte markt of ronsel je liever nieuwe bemanning om je voor te bereiden op de gevechten die nog gaan komen?

Je zou ook nog kunnen besluiten een handelsschip aan te vallen. Dit verhoogt je reputatie, iets dat aan het einde van het spel goed van pas kan komen, en misschien is er wel iets waardevols aan boord!

Drie schatten

Wat jij als kapitein ook besluit, uiteindelijk zul jij als eerste drie schatten van een bepaalde waarde moeten begraven. De kapitein die dit als eerste doet wint namelijk het spel. Bij gelijkspel zal er gekeken worden naar reputatie en rijkdom.