De leukste bordspellen voor 2 personen

Op zoek naar een leuke en meeslepende manier om quality time door te brengen met je geliefde? Kijk dan niet verder dan een spelletjesavond voor twee! Of je nu een doorgewinterde bordspelliefhebber bent of net begint met het verkennen van de wereld van bordspellen, er is een scala aan fantastische opties die ook zijn ontworpen voor twee spelers. Van strategische gevechten tot coöperatieve avonturen, de mogelijkheden zijn eindeloos. In dit artikel duiken we in de wereld van bordspellen die bij ons echt in de top 10 staan! Wat ons betreft de ideale date night!

Wingspan

Wingspan is een spel vol tactiek en spanning! Als vogelliefhebber zet je vogels uit in jouw persoonlijke natuurgebied. Dit spel kan je natuurlijk ook solo of met 4 personen spelen maar hier spelen wij deze graag met zijn tweeën! Ook leuk om dit spel te combineren met de uitbreidingen Oceanië en Europa.

Splendor

In Splendor ben je een diamantenhandelaar. Met deze diamanten koop je kaarten (zoals mijnen, winkels en transportmiddelen). Deze kaarten geven prestige en overwinningspunten, maar ook korting op de aanschaf van nieuwe kaarten. Wie het eerste 15 punten heeft wint het spel.

Hier komt dit spel graag op tafel. Dit spel kan je ook met meerdere personen spelen maar ook erg leuk met zijn tweeën! Dit spel is ook uit te breiden met Cities of Splendor met maar liefst 4 uitbreidingen in 1 doos!Escape Room The Game – 2 spelers: Horror

Tijd voor een beetje horror! In deze versie van Escape Room The Game Werk samen en los de puzzels op om uit deze escape room voor thuis te ontsnappen. Deze versie is speciaal voor 2 spelers en deze horror editie van Escape Room The Game bevat maar liefst 2 spellen en een introductie spel. Wel heb je een Chrono Decoder nodig. Heb je die niet? Download dan gratis hun App.

Unmatched: Robin Hood vs Bigfoot

In Unmatched strijd je als held en ga je het duel met elkaar aan. Deze legendarische helden komen uit boeken, films of uit eeuwenoude legendes. Je kunt de strijders uit de verschillende Unmatched spellen combineren. Deze editie van Unmatched: Robin Hood vs Bigfoot heeft een twee spelers bord maar bij ons zijn eigenlijk alle spellen van Unmatched favoriet.

Herrlof

Een leuk slagenspel speciaal voor twee personen. Voorspel hoeveel slagen jij gaat halen en zorg dat je als eerste de 50 punten behaald. Lukt dat dan ben jij de nieuwe viking koning!

Everdell

Dit spel ziet er niet alleen leuk uit maar heeft ook meerdere spelprijzen gewonnen! Laat je betoveren in de wereld van deze prachtige boswezentjes in het spel Everdell en vier de seizoenen. Breid je spel uit en ga op reis door de bergen in Spirecrest, Zoek parels in de uitbreiding Pearlbrook en vier feest met Bellfaire! Ook leuk om solo te spelen!

Pandemic

Lukt het jullie om samen de mensheid te redden van deze Pandemie? In dit coöperatieve spel speel je niet tegen elkaar maar tegen het speelbord. Ontwikkel medicijnen en ga deze pandemie te lijf! Uitgekeken op deze versie? Er zijn ook verschillende Legacy versies beschikbaar die je met zijn tweeën kan spelen!

De waardering van despellenboetiek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 48 reviews.