• Uitbreiding van Wingspan
  • Basisspel vereist
  • Tweede uitbreiding van Wingspan

Wingspan uitbreiding: Oceanië

Dit is de tweede uitbreiding op het spel Wingspan. We slaan de vleugels uit over Oceanië en ontdekken de vele, kleurrijke vogelsoorten van Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden daaromheen. Basisspel vereist.

27.99 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Serie

EAN

8719214429461

Beschrijving

Als fanatieke vogelaar heb je inmiddels al de nodige ervaring opgedaan met de vele vogelsoorten in Wingspan. Met de Wingspan: Oceanië-uitbreiding gaat de tocht verder. Reis naar “Down Under” en ontdek 95 nieuwe vogelsoorten en hun leefgebieden van Australië, Nieuw-Zeeland en de vele eilanden in de buurt.

Deze uitbreiding kent een nieuwe voedselsoort en een nieuwe kleur eieren, zodat je voor de nieuwkomers ook de juiste leefomstandigheden kunt creëren. Oceanië heeft een unieke biodiversiteit en overvloed aan plantaardige suikers. Om het ecosysteem op de juiste wijze te integreren, wordt in deze uitbreiding nectar als nieuwe voedselbron toegevoegd. Ook zitten er vogels bij die niet kunnen vliegen.

Voor elke vogeleigenschap of bonuskaart die betrekking heeft op vleugelwijdte gelden deze vogels als jokers. En de nieuwe ‘gele’ vogelkaarten geven je een sterke actie die aan het eind van het spel wordt uitgevoerd. Deze uitbreiding bevat daarnaast nieuwe spelertableaus, bonuskaarten en meer “einde ronde” doelen.

Zorg dat jij aan het einde van het spel de beste combinatie vogels hebt en sluit het spel “zo trots als een pauw” winnend af. *Om deze uitbreiding te kunnen spelen, is het basisspel vereist.

Wingspan uitbreiding Oceanië speelmateriaal

Andere suggesties…