Wat is een Slagenspel?

Herrlof een leuk slagenspel voor 2 personen.

Vaak krijgen wij de vraag wat is een slagen spel? Heel simpel: Eigenlijk is een slagenspel niet meer dan een kaartspel waarin je met de hoogste kaart moet winnen. Dit doe je door de slag te winnen. Bekende slagenspellen zijn onder andere Klaverjassen en Hartenjagen.

Tegenwoordig worden er nog steeds verschillende kaartspellen uitgebracht maar dan in een modern jasje.

Onze leukste slagen spellen op een rij!


De Crew een coöperatief slagenspel!

Hier speel je dus niet tegen elkaar maar speel je samen om de slag te halen. In De Crew heb je 50 verschillende missies die elk weer een uitdaging bieden! Wij vinden dit spel die uitgebracht is door 999 Games een erg leuke variatie op een slagenspel!

De Vos in het Bos


Dit is een erg leuk 2 speler slagen spel! Je scoort punten door meer slagen te winnen dan je tegenstander, maar wordt niet te hebzuchtig! Als je teveel slagen wint, dan treft je hetzelfde lot als de schurk in sprookjes.


Herrlof


Een eco friendly kaartspel van Nederlandse bodem! Dit slagenspel is uitgebracht door Jolly Dutch! Herrlof is een 2 speler kaartspel en speelt zich af in de viking tijdperk. Wie het eerst 50 punten heeft, wint het spel.

Wizard

Dit kaartspel kan je met 3 tot 6 spelers spelen! Voorspel hoeveel slagen je gaat winnen en verdien daarmee bonus punten. Maar pas op! Elke verkeerde voorspelling levert je minpunten op. Haal jij de meeste punten in dit kaartspel?De waardering van despellenboetiek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 48 reviews.