• Basispel ‘De Kwakzalvers van Kakelenburg’ vereist!
  • Indien je met 5 spelers wil spelen is ook de uitbreiding ‘De kruidenheksen’ vereist
  • Uitbreiding voor Kwakzalvers van Kakelenburg

De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten

De Kwakzalvers van Kakelenburg: De Alchemisten is een uitbreiding voor het populaire bordspel De Kwakzalvers van Kakelenburg. De spelers worden als alchemisten door patiënten met wonderlijke ziektes bezocht. Aan het begin van het spel kiezen ze een patiënt uit die ze gaan behandelen. Iedere patiënt heeft als medicijn een speciale essentie nodig. De spelers bereiden deze wonderdrank in hun alchemistenketel en krijgen daar bijzondere bonussen voor!

24.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

EAN

8719214429911

Beschrijving

De alchemisten van Kakelenburg zijn inmiddels tot ver voorbij de grenzen van de stad bekend. Hun geneeskunst is even beroemd als berucht.

Hulpzoekenden komen van ver om hun, meestal exotische, klachten “vakkundig” te laten behandelen door de wonderdokters. Hier worden de besten uit jullie gilde gevraagd: de alchemisten van Kakelenburg pakken de moeilijkste gevallen van het kwakzalversvak aan.

Met hoogwaardige technische apparatuur destilleren ze de beste toversoep om het lijden van de patiënten te verminderen. Door destilleren krijgen de spelers waardevolle bonussen en speciale vaardigheden, die hen in de loop van het spel voordelen bieden. Verder bevat deze uitbreiding 20 nieuwe waarzeggerijkaarten en 2 nieuwe ingrediëntenboeken voor het narrenkruid.