• Het spel dat je blind speelt!
  • Spanning gegarandeerd

Nyctophobia De Jacht

Nederlandstalige versie van het coöperatieve doolhofspel Nyctophobia, het spel dat de definitie van een spel spelen een nieuwe betekenis geeft. Ben jij bang in het donker?

29.99 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

, ,

Uitgever

EAN

3558380064046

Beschrijving

Nyctophobia, dat letterlijk vertaald “bang in het donker” betekent, is een coöperatief spel waarin je samen tot maximaal 4 spelers probeert te overleven aan een moordende maniak die hen opjaagt in een donker bos. Maar dit spel bevat een twist: de opgejaagde spelers krijgen een verduisterende bril op, waardoor ze het bord niet kunnen zien en op hun gevoel voor navigatie moeten afgaan om te overleven…

Doel van de opgejaagde spelers (The Hunted) is om de wagen te vinden op het bord en te overleven wachtende op de komst van de politie die hen zal redden van de jager (The Hunter, die het bord wel kan zien). Doel van de Hunter is juist om 1 van de spelers moet ombrengen voordat de politie arriveert. 

Nyctophobia bevat twee versie van de Hunter waaruit je kunt kiezen: een moordenaar met een bijl of een tovenaar. De moordenaar stalkt iedereen in het bos en legt bomen om, om zo snel mogelijk bij je te kunnen komen. De tovenaar gaat echter anders te werk: via mindcontrol en manipulatie van het bos raken de andere spelers in de war en de weg kwijt. De tovenaar kan zelfs het bord verdraaien, bomen over het bord verschuiven en iedereen in totale verwarring achterlaten… Spanning gegarandeerd!

Nyctophobia speelmateriaal