Lekker griezelen met de leukste spellen tijdens Halloween!

Halloween, wie is er niet dol op? Of je nou verkleed langs de deuren gaat of liever thuis een enge film opzet, we weten allemaal dat een avondje Halloween vieren pas echt geslaagd is als de bordspelletjes op tafel komen! Met de volgende vijf spannende spellen is het heerlijk gruwelijk griezelen. Durven jullie het aan?

5. Spookslot

Bij het spel Spookslot zal het hart van menig ouder sneller gaan kloppen. Deze nieuwe editie heeft een prachtig nieuw 3D-kasteel en bewegende vallen!

Wie van jullie bereikt als eerste de uitgang?

Dit spannende spel is al vanaf 6+ te spelen en leuk voor het hele gezin. Want wat is er nou leuker dan lekker samen rond de tafel bibberen van angst?

4. Paranormale Detectives

Er is een moord gepleegd en de enige die jullie kan vertellen wat er is gebeurd is het slachtoffer. Een onmogelijk situatie? Niet voor jullie paranormale detectives!

In dit grappige partyspel moet één speler de rest, vanuit het dodenrijk, vertellen wat hem of haar is overkomen.

De manieren die hij of zij heeft om met de levenden te communiceren zijn echter verre van ideaal…

3. EXIT – Het Verschrikkelijke Spookhuis

De EXIT serie staat bekend om zijn uitdagende escape rooms voor thuis. Iedere doos bevat een avontuur voor 1 tot 4 spelers boordevol breinkrakers waarbij soms out-of-the-box gedacht moet worden.

In Het Verschrikkelijke Spookhuis zit jullie groep opgesloten in een spookhuis. Het perfecte thema voor op Halloween dus!

Hebben jullie nog geen of weinig ervaring met escape rooms? Het Verschrikkelijke Spookhuis is een niveau 2 spel en dus de perfecte manier om in te stappen!

2. Ultimate Werewolf Legacy

In dit spannende spel zijn jullie dorpelingen van een dorpje ergens in Engeland. Maar pas op, er bevinden zich weerwolven onder jullie en iedere nacht zullen zij een dorpeling vermoorden!

Lukt het jullie om tijdig te ontdekken wie er een weerwolf is en wie niet? Of helpen jullie de wolven een handje door een onschuldige aan te wijzen en om te leggen?

Met deze legacy editie van het bekende weerwolven spelen jullie een volledig verhaal waarbij jullie keuzes invloed zullen hebben op het verloop. Met dit spel zullen jullie tot ver na Halloween zoet zijn dus!

1. Nightmare Horror Adventures

De klok slaat en iedereen aan tafel doet een blinddoek op. Jullie horen gerommel in huis en dan mogen jullie de blinddoek weer af doen. Wat is er zojuist gebeurd?

Jullie zijn de kinderen van de Crafton familie en jullie keren terug naar het oude landhuis waar jullie zijn opgegroeid en waar zich 15 jaar geleden iets gruwelijks heeft voltrokken.

Kunnen jullie ontdekken wat er is gebeurd? Zijn jullie wel alleen? En is iedereen wel wie hij of zij beweert te zijn?

Nog niet genoeg gegriezeld?

Probeer dan eens één van deze fantastische spellen!

De waardering van despellenboetiek.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 48 reviews.