• Een leuk vlot spel!
  • Makkelijk uit te leggen
  • Een spel waarin je moet jatten!

Jatten

In dit leuke kaartspel van 999 Games moet je kaarten stelen van elkaar om je eigen verzameling op te bouwen. Dit spel heet namelijk niet voor niets Jatten! Maar wees niet te hebberig want voor je het weet ga je zonder buit naar huis!

11.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8719214424787

Leeftijd

Speelduur

Taal

Uitgever

Beschrijving

Het spel waarin je moet jatten!
In Jatten steel je kaarten van elkaar om je eigen verzameling te bouwen, en als je eenmaal begint te stelen van andermans goederen, is het moeilijk om te stoppen – maar wie te veel wil, zal met lege handen naar huis gaan!

Jatten - Kaartspel 999 Games speelkaarten


Als je aan de beurt bent, speel je een kaart uit je hand in je verzameling en mag je een kaartinval doen. Je kiest een tegenstander, trekt een kaart uit zijn hand en legt deze open op tafel. Je kunt dan stoppen en die kaart houden, of je kunt opnieuw een kaart van dezelfde speler trekken. Als twee gestolen kaarten hetzelfde nummer hebben, eindigt je beurt en keren de kaarten terug naar de hand van het slachtoffer. Weet je op tijd te stoppen, dan mag je alle gestolen kaarten voor je neerleggen. Als je een oplichter hebt getrokken, mag je een kaart naar keuze uit de verzameling van de tegenstander stelen.
Wie als eerste zes kaarten van dezelfde waarde verzamelt, wint!