• Prachtig artwork
  • Schat het beter in dan je medespelers!
  • Eco friendly game

Donkey Valley

Ezeltjes beklimmen al meer dan honderd jaar de Grand Canyon, maar gaat ze dat ook lukken met jouw bagage? Kies je bagage en schat in of de ezel al jullie bagage naar boven kan dragen. Kan jij dat beter inschatten dan je medespelers, dan win je Donkey Valley!

12.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8719327616727

Leeftijd

Speelduur

Taal

, ,

Thema

Uitgever

Beschrijving

Een oog voor ruimte en draagkracht, dat heb je nodig om in te schatten of een ezel vol bagage sterk genoeg is om de steile route van de Grand Canyon te lopen. Jouw taak is om de ladingen goed in te schatten, op het juiste moment gunsten van de medewerkers in te zetten en contracten af te wijzen als je er geen vertrouwen in hebt.

Iedere ronde begint met het opendraaien van de bovenste ezelkaart van de trekstapel. Elke ezel een specifieke maximumcapaciteit heeft. Vervolgens wordt aangekondigd wat de maximum draagcapaciteit van deze ezel is en of er specifieke voorwaarden zijn.

Vervolgens spelen alle spelers gesloten een ladingkaart waarmee ze de ezel belasten.

Hebben speler gunsten ingeroepen van medewerkers? Dan onthullen ze nu ladingkaarten, zodat ze deze speciale acties van de medewerkers kunnen inzetten.

Na het bekend maken van de gunsten geven de spelers één voor één aan of ze denken dat de totale lading door alle spelers gespeeld meer of minder is dan de maximale draagcapaciteit van de ezel.

Als laatste worden de ladingkaarten van alle spelers omgedraaid en wordt het bekend welke spelers de juiste inschatting hebben gemaakt.

De speler die het goed hadden ontvangen hun beloning en de ezel voor de volgende ronde wordt omgedraaid.

Donkey Valley kaarten