• Speelgoed van het jaar 2023
  • Voor de race liefhebbers!
  • Mooi vormgegeven

Heat

Het aftellen begint… Het gebrul van de motoren weerklinkt luid als de raceauto’s vertrekken. Je voelt stof en wind langs je helm vliegen terwijl je de eerste bocht neemt. Je dwingt je motor zijn grenzen op te zoeken, je vliegt bijna uit de bocht, maar je omklemt het stuur stevig en verlaat de bocht als eerste. Ben je op weg naar een overwinning?

53.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

0824968091517

Leeftijd

Speelduur

,

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Gebaseerd op eenvoudig en intuïtief handbeheer, plaatst HEAT spelers in de bestuurdersstoel van intense autoraces, jockeyend voor positie om als eerste over de finishlijn te komen, terwijl ze de snelheid van hun auto beheersen als ze niet willen oververhitten. Door de juiste upgrades voor hun auto te selecteren, kunnen ze de bochten omarmen en hun motor koel genoeg houden om topsnelheden te behouden. Uiteindelijk zullen hun rijvaardigheid de sleutel tot de overwinning zijn!

Coureurs kunnen deelnemen aan een enkele race of het “Championship-systeem” gebruiken om een heel seizoen in één game-avond te spelen, waarbij ze hun auto voor elke race aanpassen om de eerste plaats op het podium te claimen. Ze moeten voorzichtig zijn, want het weer, de wegomstandigheden en evenementen zullen elke race veranderen om hun kampioenschap op te fleuren. Spelers kunnen ook genieten van een solo-modus met de Legends Module of geautomatiseerde stuurprogramma’s toevoegen als extra tegenstanders in multiplayer-spellen.

Heat Spel