• Prachtig artwork
  • Mooie houten dieren
  • Ook solo te spelen!

Wild Serengeti

Dwaal weg in de adembenemende wildernis van de Serengeti!  Lukt het jou om in dit prachtige bordspel de meest fantastische documentaire ooit te maken?

68.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8718026305383

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Welkom in de Serengeti. Eén van ‘s werelds meest waardevolle natuurgebied. Hier leven en jagen miljoenen wilde dieren die in voorspoed leven. Jij bent uitgenodigd om de meest fantastische documentaire ooit te produceren, maar jij doet niet alleen mee aan de race. De meest talentvolle regisseurs zijn uitgenodigd en er zal uiteindelijk maar één documentaire uitgezonden worden. Aan het werk!

In WILD Serengeti ontvang je punten voor voltooide scènekaarten. In slechts 6 rondes voer je acties uit en plaats of verplaats je dieren op de landkaart, verwissel je dieren van plaats of neem je nieuwe scènekaarten van het scène-aanbod. Scènes kun je voltooien door op de landkaart te voldoen aan de voorwaarden van patroon en/of terrein. Tijdens het spel vinden er meerdere migraties plaats en verplaatsen dieren zich over de landkaart. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft verdiend, is de winnaar.

Wild Serengeti bordspel