• Gemakkelijk te leren
  • Voor jong en oud!
  • Leuke kennismaking met Ticket to Ride

Ticket To Ride Spookstad

Maak kennis met de Ticket to Ride serie maar dan een griezelige versie van het spel! Verzamel kleurrijke voertuigkaarten, claim routes en probeer verschillende locaties te bezoeken in een enge spookstad!

24.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

0824968205358

Leeftijd

Serie

Speelduur

,

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Ticket To Ride Spookstad is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een spannende kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. In deze griezelige editie van het klassieke Ticket To Ride Mijn eerste reis kunnen kinderen en hun ouders kleurrijke voertuigkaarten verzamelen, routes op het bord claimen en proberen om verschillende locaties in een enge spookstad te bezoeken.

Ticket to Ride Spookstad

Over het algemeen verzamelen spelers praalwagen kaarten, claimen routes op de kaart en proberen locaties zoals het Lab van een Gestoorde Professor, het Peperkoekhuisje en de Vervallen schuur die op hun tickets worden getoond, met elkaar te verbinden. In meer detail toont het spelbord een kaart van een stad met bepaalde locaties die zijn verbonden door gekleurde paden. Elke speler begint met vier gekleurde praalwagens in de hand en twee kaartjes; elk ticket toont twee locaties en je probeert die twee locaties te verbinden met een aaneengesloten traject van je treinen om het ticket te voltooien.

Tijdens een beurt trek je ofwel twee praalwagen kaarten van de stapel of gooi je praalwagen kaarten weg om een ​​route tussen twee locaties te claimen door je spooktreinen erop te plaatsen; voor deze laatste optie moet je kaarten afleggen die overeenkomen met de kleur en het aantal velden op die route (bijvoorbeeld twee gele kaarten voor een gele route die twee velden lang is). Als je de twee locaties op een kaartje verbindt met een route van je treinen, laat je het kaartje zien, legt het open voor je neer en trekt dan een nieuw kaartje. (Als je op geen van beide kaartjes locaties kunt verbinden omdat de paden zijn geblokkeerd, kun je je hele beurt nemen om die kaartjes weg te gooien en twee nieuwe te trekken.)

Als je een route helemaal van de Dark Forest-regio naar de Seashore-regio maakt, ontvang je de “trick or treat”-bonus.

Andere suggesties…