• Deel 2
  • Verslavend dobbelspel
  • Nieuwe tactische uitdagingen
  • Verfrissend door de nieuwe spelregels

Keer op Keer 2

Een nieuwe speciale dobbelsteen en scoreblok zorgen voor meer variatie, inclusief diverse en opwindende mogelijkheden. Keer op Keer 2 is een must voor alle fans!

14.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

EAN

8719214428327

Beschrijving

Vervolg op het populaire en superverslavende dobbelspel Nieuwe dobbelstenen en mogelijkheden zorgen voor nieuwe uitdagingen. ‘2’ gaat verder waar Keer op Keer ophoudt. Zo kan een speler in zijn beurt nu ook ervoor kiezen om de zevende dobbelsteen te kiezen. Met de bom kruis je bijvoorbeeld 4 vakjes waar dan ook af, en het hartje zorgt voor extra punten voor een voltooide kolom. Ook loont het nu om niet alleen de kolommen maar ook de rijen compleet te maken. Dobbelen maar!

Keer op Keer 2 scoreblok

Kort speloverzicht Keer op Keer 2:

De spelers proberen de vakjes op hun speelvelden aan te kruisen, zodat ze zo snel mogelijk kolommen, rijen en gelijkgekeurde gebieden vullen. Ze moeten daartoe steeds een gedobbelde kleur en gedobbeld cijfer combineren om zo aangrenzende vakjes van de gekozen kleur te mogen aankruisen. Maak steeds de juiste keuze en neem de door de andere spelers gewenste combinatie weg. De keuzemogelijkheden voor een speler stijgen als hij zijn speelveld verstandig uitbreidt of speciale dobbelstenen vrij speelt. Naast punten voor complete kolommen en rijen kan een speler ook een bonus ontvangen als hij alle vakjes van 1 kleur heeft aangekruist. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist, maar dan kunnen de spelers natuurlijk direct nog een keer spelen!

Andere suggesties…