• Voor Harry Potter fans
  • Met toverstaf!
  • Met maximaal 8 mensen te spelen!

Harry Potter Paralitis

Lukt het jullie om genoeg punten te behalen voor jullie afdeling in dit leuke gezelschapsspel? Trek je tovenaarsgewaad aan en neem je toverstok! Het moment waarop je hebt gewacht is eindelijk aangebroken: Welkom op Zweinstein!

44.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

5425016926390

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

,

Uitgever

Beschrijving

In Paralitis speel je als Zweinstein studenten die zachtjes spreuken naar elkaars voeten werpen om punten voor hun afdeling te verdienen. Het is het perfecte spel als je er ooit van hebt gedroomd om met een toverstok te zwaaien of ‘Bravo! 50 punten voor Zwadderich! Te horen.’

Harry Potter Paralitis speelmaterialen

Griffoendor, Huffelpuf, Ravenklauw, of Zwadderich, draag met trots de kleuren van jouw afdeling. Bereid in elk van de 8 ronden een spreuk voor en richt je toverstok op één van je tegenstanders.
Alle spelers spreken dan tegelijkertijd hun spreuk uit… of beschermen zichzelf! Als je verlamd bent, kan je afdeling punten verliezen.
Alleen de beste tovenaars en heksen zullen de beloningen van de huidige ronde delen en punten verdienen voor hun afdeling. De afdeling met de meeste punten aan het einde van het spel wint.

Paralitis is erg leuk voor zowel Harry Potter fans als nieuwkomers. Het spel is zeer eenvoudig te spelen en er zijn verschillende manieren om punten te scoren. In dit blufspel spelen de spelers tover-kaarten om zichzelf te beschermen of hun tegenstander uit te schakelen. De uitkomst van het spel is altijd spannend en onverwacht. Paralitis is een gezelschapsspel voor 4 tot 8 spelers van Ludovic Maublanc.