• Intense puzzel- en speelervaring
  • Escape room experience voor thuis
  • Winnaar Speelgoed van het jaar 2018

Exit – Terug naar de Verlaten Hut

In dit 19e deel van Exit keer je terug naar waar het allemaal is begonnen! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur in Exit – Terug naar de Verlaten Hut?

14.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8720289472146

Leeftijd

Serie

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Op een dag word je gebeld door een rechercheur van de lokale politie: Dr. Arthur Funbeq is ontsnapt! Aanwijzingen naar waar dit criminele meesterbrein zich ophoudt, bevinden zich in een verlaten hut diep in een bos. Dit is dezelfde hut waar jij jezelf ooit uit hebt bevrijd. Alleen jij kunt helpen om Dr. Arthur Funbeq achter tralies te krijgen.

Exit: Terug naar de Verlaten Hut is een direct vervolg op de eerste Exit ooit. Wederom ga je naar de locatie van de verlaten hut om tal van puzzels op te lossen. Net als bij alle andere EXIT-delen speelt ook hier de draaischijf een centrale rol. Door aan de hand van oplossingen van de raadsels codes te vinden en deze op de draaischijf in te voeren, vind je de volgende stappen van dit spannende avontuur. 

Exit 19: Terug naar de Verlaten Hut is maar één keer speelbaar, omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring! 

Andere suggesties…