• Roll & Write
  • Met 4 uitdagende levels
  • Mede ontwikkeld door Carcassonne-bedenker Klaus-Jürgen Wrede.

Dobbel Vouwen

Dobbel Vouwen is een roll & write waar het speelvlak steeds veranderd dmv vouwen. Je wint als je alle doelsymbolen van de vakjes met elkaar weet te verbinden.

15.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Uitgever

Thema

EAN

8720289471903

Beschrijving

Rol met de twee dobbelstenen en kies er één van om zo vakjes op je scorevel aan te kruisen. Je tegenspelers gebruiken de overgebleven dobbelsteen. Je wint als je alle doelsymbolen door middel van aangekruiste vakjes met elkaar weet te verbinden. Maar niet alle doelsymbolen staan op dezelfde zijde van je scorevel. Een aantal staan op de achterzijde en kunnen alleen worden bereikt als je de hoeken van het scorevel omvouwt. Om te mogen vouwen, moet je eerst genoeg smiley’s afkruisen.

Dobbel Vouwen is mede ontwikkeld door Carcassonne-bedenker Klaus-Jürgen Wrede. Het vouwen van de hoekpunten geeft een unieke twist aan de roll & write. Door het vouwen wordt het speelvlak veranderd, waar je vervolgens verder op moet spelen.

Het spel bevat vier verschillende levels aan scorevellen, die elk hun eigen kenmerken hebben. Zo bevat het level “Glijpartij” vakjes met ijs, waarop je met het zetten van kruisjes als het ware doorglijdt. Het level “Beamen en afbuigen” heeft vakjes die als een soort teleporters dienen. Elk level bevat bovendien een solovariant

Dobbel Vouwen