• Winnaar Speelgoed van het jaar 2022
  • Genomineerd voor de Nederlandse Spellenprijs in de categorie Familie
  • Speel mee in het verhaal van Robin Hood
  • Ontdek alle mogelijkheden van het speelbord!
  • Coöperatief verhalend spel

Robin Hood

Beleef de avonturen van Robin Hood in het Sherwood Forest! Robin Hood is een coöperatief bordspel, waarin je als groep ten strijd trekt tegen de Sheriff van Nottingham.

47.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8720289471293

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Neem het op tegen de Sheriff van Nottingham in dit coöperatieve avonturenspel. Verken het prachtig geïllustreerde speelbord en ontdek de geheimen van Sherwood Forest. Elke keuze die je maakt, beïnvloedt het verloop van het verhaal.

De Avonturen van Robin Hood maakt gebruik van een begeleidend boek. Zo maak je geleidelijk aan kennis met het spel en hoef je van te voren bijna geen spelregels door te nemen. Het prachtig vormgegeven speelbord bevat locaties, die door middel van inkepingen en verwisselbare lagen tijdens het spel veranderen. Verplaatsen gebeurt door middel van speelstukken van verschillende lengtes, waardoor je zonder vakjes vrij over het speelbord kunt reizen.

De Avonturen van Robin Hood is ontwikkeld en geïllustreerd door Michael Menzel, de bedenker van De Legende van Andor. Dit zie je terug in de prachtige artwork en het gemak waarmee je samen in het spel wegwijs wordt gemaakt. Een aanrader voor Andor-fans!

Robin Hood speelmateriaal