• Escape room experience voor thuis
  • Voor de liefhebbers van Lord of the rings!
  • Winnaar Speelgoed van het jaar 2018

EXIT – Schaduwen boven Midden-Aarde

Een nieuw avontuur van Exit! En niet zomaar een avontuur maar deze escape room is gebaseerd op n de Ban van de Ring van J.R.R. Tolkien! Lukt het jou om het tot een goed einde te brengen?

Dit spel is maar één keer speelbaar.

14.95 incl. btw

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8720289473419

Leeftijd

Serie

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Gandalf heeft jouw hulp nodig. Door raadsels op te lossen kun je tijd winnen voor Frodo, die De Ene Ring naar de Doemberg diep in het duistere land Mordor moet brengen. De mysteries zijn niet zonder gevaar! Maar elk raadsel dat je oplost, vertelt het verhaal van de Ene Ring verder.


Exit: Schaduwen boven Midden-Aarde is gebaseerd op In de Ban van de Ring van J.R.R. Tolkien. Naast welbekende elementen zoals de decodeerschijf heeft dit nieuwe deel uit de Exit-serie iets nieuws: een doorlopend verhaal dat aan de hand van de raadsels wordt verteld. Zo komt de geschiedenis van de Ene Ring op een geheel nieuwe manier tot leven.

Exit: Schaduwen boven Midden-Aarde is maar één keer speelbaar, omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring!