• Escape room experience voor thuis
  • Voor de echte puzzel en escape liefhebber!
  • Winnaar Speelgoed van het jaar 2018

EXIT – De Eenzame Vuurtoren

Lukt het jullie om de puzzels op te lossen en het licht weer aan te krijgen van deze eenzame vuurtoren? Deze editie van Exit heeft maar liefst 4 legpuzzels en elke puzzel geeft een eigen hint en raadsels die je op weg kunnen helpen.

24.99 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8720289472177

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Serie

Beschrijving

Het licht van de vuurtoren zorgt ervoor dat er geen ongelukken aan de kust gebeuren. Maar dan springt opeens het licht uit! In de verte zie je een schip dat recht op de kust afvaart. Jij moet daarom zo snel mogelijk het licht weer aankrijgen. Dat kan alleen als je alle raadsels van de Eenzame Vuurtoren weet op te lossen.

EXIT - De eenzame vuurtoren

Deze editie van Exit bevat wederom de vertrouwde decodeerschijf. In tegenstelling tot eerdere Exit-delen bevat De Eenzame Vuurtoren echter legpuzzels in plaats van een boekje en raadselkaarten. Elke legpuzzel bestaat uit 80 stukjes en geeft hints, raadsels, opdrachten en andere middelen waarmee je alle codes van de vuurtoren moet oplossen. De puzzels geven een aantal originele twists aan het escape room-spel. Wat voor twists? Dat zul je zelf moeten beleven!

EXIT: De Eenzame Vuurtoren is maar één keer speelbaar omdat het speelmateriaal moet worden beschreven, gevouwen of afgescheurd. Maar net als in een “echte” escape room garanderen we een zeer intense puzzel- en speelervaring! 

Andere suggesties…