• Voor families en veelspelers
  • Sfeervol vormgegeven
  • Samenwerking vereist

Brieven uit Whitechapel

Lukt het jullie om Jack the Ripper te vangen als een echte detective? Jullie werken als een detectiveteam samen om Jack The Ripper de gevaarlijke seriemoordenaar aller tijden te vinden en te arresten! Achtervolg na elke moord Jack, die op tijd naar zijn schuilplaats probeert terug te keren. Overleggen is vereist, maar de speler die Jack speelt, zit erbij en krijgt zo alle plannen en informatie mee. 

39.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

, ,

Uitgever

EAN

8717249196389

Beschrijving

Detectivespel voor 2 tot 6 spelers Het spel speelt zich af in het district Whitechapel in Londen. Jack the Ripper pleegt 5 moorden in 4 nachten en keert na elke misdaad terug naar zijn vaste schuilplaats. Een van de spelers neemt de rol van Jack op zich. De andere spelers vormen een team van detectives, die naar hem op zoek zijn. Zij moeten samenwerken en overleggen om Jack uiteindelijk in de val te lokken. Jack verplaatst zich in het geheim, waarbij hij gebruik mag maken van postkoetsen en steegjes binnendoor. Weet Jack ook na de vierde nacht terug te keren naar zijn schuilplaats, dan heeft hij gewonnen. Lukt dat niet, dan wint het detectiveteam.

Brieven uit Whitechapel is een razend spannend spel, dat zowel voor families met oudere kinderen als veelspelers geschikt is. De spelregels beschrijven verschillende varianten om eventuele niveauverschillen te compenseren.

Brieven uit Whitechapel speelbord