• Derde deel in de trilogie van het Westelijk Koninkrijk
  • Geeft een andere speelbeleving door het ronde en bewegende bord
  • Aan dit deel is er deckbuilding toegevoegd!

Burggraven van het Westelijk Koninkrijk

Lukt het jouw om de invloed op het Westelijk Koninkrijk te vergroten? Speel nu het derde deel Burggraven van de trilogie van het Westelijk Koninkrijk!

53.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8718026303563

Leeftijd

Serie

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Burggraven van het Westelijk Koninkrijk speelt zich af in een tijd waarin de macht van de koning afneemt. De eens zo onverschrokken koning verkiest vrede boven welvaart. Hij biedt zijn vijanden goud en land aan in ruil voor het neerleggen van hun wapens. Maar deze vrede is kwetsbaar. Terwijl de armoede blijft groeien, verliezen veel mensen hun vertrouwen in de koning en ze keren zich af van de monarchie. Iedereen is afhankelijk van de koning en de toekomst is onzeker. De burggraven moeten wijs en doortastend zijn. Ze moeten loyaal lijken, maar de gunst van de bevolking heeft de hoogte prioriteit voor het geval er een machtswissel plaatsvindt.

Burggraven van het Westelijk Koninkrijk speelmaterialen

Burggraven van het Westelijk Koninkrijk is een worker-placement spel waar je met je reis door het koninkrijk je invloed in de verschillende gebieden van het koninkrijk probeert te vergroten. Verdien overwinningspunten door gebouwen te bouwen en manuscripten te schrijven. Burggraven van het Westelijk Koninkrijk is het derde deel in de “Westelijk Koninkrijk”-trilogie.

Andere suggesties…