Anno 1800

Anno 1800 Ontwikkel je eiland tot een handelsimperium! Dit spel is gebaseerd op de gelijknamige game van Ubisoft!

56.95 incl. btw

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

,

Uitgever

EAN

8720289470586

Beschrijving

In Anno 1800 moeten alle spelers tegen de achtergrond van de Industriële Revolutie een eigen eiland zo goed mogelijk tot een machtig handelsrijk ontwikkelen.

In elke ronde worden goederen geproduceerd, kan er met andere spelers worden onderhandeld en worden werkkrachten ingezet. Ook wordt per beurt een speciale actie uitgevoerd, zoals de Nieuwe Wereld verkennen of investeren in nieuwe technologie.

Anno 1800 draait om resource management en het maken van strategische keuzes voor een zo efficiënt mogelijk lopende industrie. Per spel worden vijf willekeurige opdrachtkaarten op tafel gelegd, die bepalen wat tijdens dit spel de winnende tactieken gaan zijn. De winnaar is degene die aan het eind van het spel de meeste invloedspunten heeft verkregen.

Anno 1800 is gebaseerd op de gelijknamige game van Ubisoft. Het prachtige artwork is rechtstreeks van deze game overgenomen. Ook is de diepgang van deze populaire titel naar het bordspel vertaald, met veel verschillende mogelijkheden en tactieken voor de spelers.

Anno 1800 speelmateriaal