• Van de makers van Point Salad
  • Een leuk kaartspel voor de hele familie!
  • Makkelijk te leren

Point City

Bouw een nieuwe stad in het leuke kaartspel Point City! Dit spel is van de zelfde makers als Point Salad! Leuk voor het hele gezin!

24.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Speelduur

Leeftijd

EAN

8718026305857

Taal

Thema

,

Uitgever

Beschrijving

Van het designteam dat de grote hit Point Salad heeft bedacht. Point City is een snel en leuk bouwspel voor het hele gezin! Er zijn meer dan 150 unieke bouwkaarten, dus je kunt elke keer dat je speelt een compleet andere stad creëren!

De regels zijn simpel: neem twee aangrenzende kaarten van het dynamische stadsraster en voeg ze toe aan je alsmaar verder groeiende stad. Gebruik je grondstofkaarten en bonussen om gebouwkaarten te bouwen die specifieke combinaties vereisen. Bouw speciale algemene gebouwen om de punten van je stad te vermenigvuldigen en de beste stedenbouwkundige te worden!

Point City hanteert hetzelfde eenvoudige spelconcept van het selecteren van kaarten en het bouwen van de beste combinaties. Het spel voegt vervolgens nieuwe lagen van grondstofbeheer én het bouwen van gebouwen toe aan de mix – waardoor het spel gemakkelijk te leren is, maar uitdagend blijft voor iedereen!