• Gebaseerd op een escape room
  • Coöperatief kaartspel
  • Uitdagende puzzels

Pocket Escape Room: Achter het Gordijn

Beleef een nieuwe escape ervaring in deze Pocket Escape room kaartspel! Lukt het jou om zo snel mogelijk alle raadsels op te lossen?

10.99 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

EAN

8719214425678

Leeftijd

Serie

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

Beschrijving

Een anonieme envelop in je postbus bevat gratis kaartjes voor de uitverkochte voorstelling van de grote goochelaar Lance Oldman. De show vindt vanavond in New York plaats. Je kunt nauwelijks wachten, het wordt vast een leuke en zorgeloze avond… maar als je met magie in aanraking komt, moet je op alles voorbereid zijn! Je neemt plaats in de zaal en net op het moment dat je probeert uit te vinden hoe de goocheltrucs in elkaar zitten, verandert een onverwachte wending het verloop van de show! 

Ben jij in staat om de geheimen van de goochelaar te ontrafelen en het publiek te verbazen door zelf iets ongelooflijks uit te voeren?

In dit coöperatieve kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van 60 kaarten vol raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren? Goed samenwerken en een heldere geest zijn vereist om alle uitdagingen het hoofd te kunnen bieden.

Pocket Escape Room biedt een heuse ‘escape room’-ervaring in een compact doosje. 

Andere suggesties…