• Gemakkelijk te leren en uit te leggen
  • Prachtige art van Annie Stegg Gerard
  • Een vlot en economisch spel
  • Nederlandse versie

Raccoon Tycoon

Kun jij als de beste een steeds veranderende markt bespelen? Weet jij als ondernemer je concurrenten steeds weer net een stap voor te zijn? Ontdek het in dit vlotte handelsspel!

39.95 incl. btw

Op voorraad

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

EAN

7448103257281

Beschrijving

Het gaat goed met het land Astoria. Dorpen, fabrieken en spoorwegen schieten als paddenstoelen uit de grond. De perfecte plaats voor jou om jouw imperium op te bouwen en een fortuin te verdienen. Helaas denken jouw concurrenten (medespelers) daar net zo over…

In Raccoon Tycoon begin je als producent van belangrijke goederen. Door deze slim te (her)investeren kun jij jouw rijkdom vergroten, nieuwe dorpen bouwen, belangrijke gebouwen kopen of meebieden tijdens de veiling van waardevolle spoorwegen. De speler die aan het einde in het bezit is van de meest waardevolle dorpen en spoorwegen wint uiteindelijk het spel.

Leuk voor iedereen

Raccoon Tycoon is gemakkelijk te leren, niet moeilijk om uit te leggen en is toch complex genoeg dat ook liefhebbers van complexere spellen er voldoening uit zullen halen. Dit maakt het spel ook een perfect opstapje voor beginnende spelers naar meer expertspellen.

Een vlot handelsspel

Raccoon Tycoon is een handelsspel in de trant van Monopoly en andere klassieke handelsspellen maar rekent af met veel van de minpunten waar deze spellen mee kampen. Het spel is vlot, spannend en gemakkelijk te leren.