• Een tactisch onderwaterduel
  • Voor twee spelers!

Aqualin

Duik in het diepe met Aqualin! In dit tactische legspel gaan verschillende zeedieren de strijd met elkaar aan. Zij proberen groepen te vormen om de overmacht op het rif te krijgen.

19.75 incl. btw

Uitverkocht

Extra informatie

Aantal spelers

Leeftijd

Speelduur

Taal

Thema

Uitgever

EAN

8719214429409

Beschrijving

Voordat je een duik in het diepe neemt bepaal je samen met je medespeler wie er dieren per soort en wie per kleur zal gaan sorteren. Je groep is compleet wanneer deze uit zes dezelfde dieren of kleuren bestaat. Hoe groter je samengestelde groepen aan het einde van het spel zijn hoe meer punten je scoort.

Aan het begin van het spel worden alle stenen omgedraaid en gemengd. Zes willekeurige stenen worden vervolgens open naast het speelbord gelegd. Elke beurt kies je als actieve speler een van de zes opengelegde stenen en legt deze in een leeg speelveld op het speelbord. Voordat je een nieuwe steen plaatst, mag je eerst een steen horizontaal of verticaal verplaatsen om ruimte te maken in je groep, of om de groep van je tegenspeler op te breken.

Na het plaatsen van een steen op het bord wordt er weer een nieuwe steen naast het speelbord geopend om uit te kiezen. Heb jij aan het eind van het spel de grootste groepen samengesteld? Dan is het rif van jou en heb je gewonnen!

Aqualin speelmateriaal